Personal Training

Vanuit een passie voor fitness en het streven naar vooruitgang biedt MP9 exclusief personal training aan en helpen onze gecertificeerde trainers u bij het perfectioneren van uw training. Bij MP9 geloven wij dat het niet is “wat” u doet, maar “hoe” u het doet.

MP9 heeft tevens de nodige professionele kennis in huis om mee te kijken met uw voedingspatroon. Zo doen wij – afhankelijk van uw doelstellingen – ook wegingen, metingen en kunnen wij u voorzien van voeding- en trainingsschema’s op maat. Zo bieden wij u een compleet aanbod op het gebied van lifestyle en fitness.

De start

Wij beginnen altijd met een intake om uw behoeften en doelen te begrijpen, gevolgd door een gratis proeftraining om te evalueren waar u momenteel staat en welke gebieden moeten worden aangepakt.

Trajectplanning

Op basis van de intake stellen wij een traject op met een duidelijke tijdlijn en subdoelen die leiden naar het hoofddoel. Dit omvat geprogrammeerde trainingen, voedingsadvies en periodieke metingen.

Focus op Kwaliteit

Onze aanpak benadrukt de kwaliteit van de oefeningen. We geloven dat de uitvoering van oefeningen belangrijker is dan de oefening zelf. Onze expertise stelt ons in staat om een breed scala aan trainingsdoelen aan te pakken, van het verhelpen van pijn tot het maximaliseren van prestaties, met een sterke nadruk op het bouwen van een solide basis.

Progressiemonitoring

Wij bieden een geavanceerde daily tracker waarmee u, uw voortgang kunt volgen op gebieden zoals gewicht, vochtinname, slaap, sportprestaties, en algemeen welzijn. Deze monitoring geeft ons waardevol inzicht om onze aanpak aan te passen en u optimaal te ondersteunen.

Resultaat

Wat uw doelstelling ook is, samen met u zorgen wij ervoor dat alle voorwaarden worden gecreëerd voor het bereiken van dit doel.