Personal Training

Vanuit een passie voor fitness en het streven naar vooruitgang biedt MP9 exclusief personal training aan en helpen onze gecertificeerde trainers u bij het perfectioneren van uw training. Bij MP9 geloven wij dat het niet is “wat” u doet, maar “hoe” u het doet.

MP9 heeft tevens de nodige professionele kennis in huis om mee te kijken met uw voedingspatroon. Zo doen wij – afhankelijk van uw doelstellingen – ook wegingen, metingen en kunnen wij u voorzien van voeding- en trainingsschema’s op maat. Zo bieden wij u een zo compleet aanbod op het gebied van lifestyle en fitness.

Recept voor resultaat

Door het strak volgen van een kundig opgesteld schema worden de beste resultaten behaald. Dit geldt zowel op het gebied van voeding en training. Combineert u deze, dan heeft u een recept in handen voor verbluffend resultaat. Een voedingsplan kan worden besproken tijdens uw sessie en aanpassingen kunnen ten alle tijden door uw trainer worden gemaakt.

Inzicht in uw progressie

Meten doen wij aan de hand van het lichaamsgewicht, lichaamsomtrek en vetpercentage. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw daadwerkelijke progressie inzichtelijk wordt gemaakt.

Resultaat behouden

Bij MP9 vinden wij het belangrijk dat u in staat bent om het resultaat dat u heeft behaald, te behouden. MP9 streeft ernaar om u de handvatten te geven die dit mogelijk maken. Omarmt u een nieuwe levensstijl, dan hoort daar ook een nieuwe versie van uzelf bij.

Persoonlijk afgestemd

Wij nemen uw leefsituatie, levensstijl en eventuele sportactiviteiten mee in het maken van uw plan. Zo zorgen wij ervoor dat uw plan op u persoonlijk is afgestemd zodat u het meeste haalt uit uw trainingen.

Next level

Voor wie toe is aan een volgende stap, hanteren wij een “daily tracker”. Dit is een bestand waarin u dagelijks uw lichaamsgewicht, vochtinname, stappen, energie rondom trainingen, stresslevels en andere waardes kunt loggen. Zo blijft u nauw betrokken bij uw eigen proces, begrijpt u wat er met uw lichaam gebeurd en kunnen wij nog beter inspelen op veranderingen voor ongekend resultaat.

Wat uw doelstelling ook is, samen met u zorgen wij ervoor dat alle voorwaarden worden gecreëerd voor het bereiken van dit doel.